Rondleiding Sandwijck (28 mei)

Rondleiding op zondag 28 mei: voorjaar op Sandwijck

Op zondag 28 mei organiseert de Werkgroep Sandwijck samen met Het Utrechts Landschap een rondleiding over het landgoed Sandwijck. Sinds enkele jaren grazen in het zomerseizoen brandrode runderen op Sandwijck. Ook nu lopen ze weer te grazen, met kalfjes er bij. Een lust voor het oog. Dat geldt ook voor de planten in deze tijd van het jaar. De graslanden zijn mooi gekleurd en het parkbos is fris groen. Met een beetje geluk zijn er ook sporen te zien van allerlei dieren, zoals ree en das.

De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Het verzamelpunt is de parkeerplaats op Sandwijck. U vindt deze aan de Utrechtseweg 301, recht tegenover het Van Boetzelaerpark. Als het vochtig weer is, zijn laarzen of hoge schoenen nodig. De rondleiding is gratis. Honden zijn (ook aangelijnd) niet toegestaan op Sandwijck.

Contactadres:

Werkgroep Sandwijck

Wigle Braaksma

Tel. 06-51319996

bwigle@hotmail.com

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*