Zo. 7 juli – LUW Zomerfestijn met wandeling, kennisquiz en BBQ!!!

Beste LUW leden,

Om elkaar nog eens te treffen vóór het uitbreken van de zomervakantie leek het ons een goed idee om op zondagmiddag 7 juli iets te organiseren  voor de leden van LUW.

Een ideaal moment voor een zomers festijn met een mooie wandeling op Sandwijck (onder leiding van boswachter Dick van Beek) en aansluitend een gezellige BBQ.  Op verzoek van velen zullen we na de wandeling weer een ludieke kennisquiz spelen met allerlei weetjes over onze buurt.

Wie niet deelneemt aan de wandeling kan vanzelfsprekend ook wat later aansluiten en alleen voor de borrel en de BBQ komen. Ook kinderen zijn van harte welkom! Als ze geen interesse hebben om mee te gaan op de wandeling kunnen ze ons helpen met de voorbereidingen voor de BBQ of gewoon gezellig samen spelen.

We mogen voor dit zomerfestijn gebruik maken van de werkschuur van de Werkgroep Sandwijck. Deze ligt bij het begin van Landgoed Sandwijck, rechts achteraan de parking bij Sogyo, Utrechtseweg 301,volg de bewegwijzering.

Het programma is als volgt:

16.00 uur Koffie/thee/limonade met wat lekkers voor de wandelaars

16.15 uur Wandeling door landgoed Sandwijck

17.30 uur Borrel en BBQ, tevens aankomsttijd van de niet-wandelaars

19.30 uur Einde

Namens LUW,

Carla Houtkooper en Marion Baartmans

Laat ons weten met hoeveel personen u komt? Zijn er kinderen bij? Vegetariërs? Reageer liefst per E-mail: carla@bv-luw.nl of bel/sms Marion: 06-51867053.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*