Film RTV De Bilt over Verweliusplannen

RegioTV De Bilt heeft laatst een item uitgezonden over de plannen van Verwelius:
http://regiotvdebilt.nl/video/151343286/oog-op-de-bilt-ontwikkeling-hessingterrein

LUW heeft als standpunt, dat het zeker niet tegen herontwikkeling is van het voormalig Hessing-terrein. Woningbouw is belangrijk voor De Bilt. Maar woningbouw in dit gebied verdient, in verband met de kwetsbare natuur en de culturele waarde, een zeer zorgvuldige afweging. Daarnaast is LUW bezorgd over de verkeersdruk die de 130 extra woningen veroorzaken, hetgeen de leefbaarheid rondom de Utrechtseweg niet ten goede komt.

LUW is benieuwd naar uw mening. Laat uw bericht achter op deze website.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*