Provinciale wegen – Update

Een update vanuit de provincie.

Het benodigde verkeersmodel voor het doorrekenen van de scenario’s is opgeleverd en is in gebruik. We hebben voor het scenario ‘Bereikbaarheid’ en ‘Leefbaarheid’ de eerste resultaten ontvangen. Het scenario ‘Verkeersveiligheid’ wordt momenteel doorgerekend. We verwachten deze uitgewerkte scenario’s in april en mei aan jullie voor advies voor te kunnen leggen. We hebben hiervoor twee agendaopties:

Donderdag 29 april van 10:00-12:00

Donderdag 27 mei van 10:00-12:00

We hopen dat deze bijeenkomsten fysiek op het provinciehuis kunnen plaatsvinden. Als dit (nog) niet lukt, zoeken we naar een andere (digitale) mogelijkheid. Een definitieve uitnodiging volgt zo spoedig mogelijk.

Domein Mobiliteit, Provincie Utrecht Archimedeslaan 6 | Postbus 80300 | 3508 TH Utrecht, www.provincie-utrecht.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*