World Clean Up day

Beste leden van LUW,

Samen met een paar familieleden doe ik mee met World Clean Up day aankomende zaterdag 21 september.

Wij hebben bedacht om een een deel van het boetzelaerpark op te ruimen en een stuk van de Utrechtseweg. Nu heb ik ook de Gemeente De Bilt benaderd en zij zijn erg enthousiast, ik kan van hun 10 afvalgrijpstokken, vuilniszakken en handschoenen lenen. Nu zijn wij pas met z’n 4en en zoeken wij nog mensen die mee willen doen!

Kennen jullie mensen die mee zouden willen doen? Onze actie staat op deze pagina: https://fundfactory.bettywebblocks.com/public/event01?uuid=cad8674f-ed1b-4f01-9e69-4fcb09def99d&form=78&language=NL&interest=161~170&opportunity_type=20&opportunity_id=5709
Daar kunnen mensen zich ook aanmelden. We verzamelen bij de ingang van het Boetzelaerpark bij de rotonde van de Blauwkapelseweg/Bilthovenseweg.

Ik hoor het wel!

Met vriendelijke groet,

Anke Hazeleger

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*