van Boetzelaerpark

Beste vrienden (van het Van Boetzelaerpark),

Hierbij ontvangt u informatie over de werkochtend op 28 september en een herinnering voor het stemmen voor een bijdrage van €10.000,-.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Vrienden van het Van Boetzelaerpark

Werkochtend 28 september

Zaterdag 28 september is de zesenveertigste werkochtend gepland! Net als alle laatste zaterdagen van de maand,  is er ook deze ochtend weer voldoende te doen in het park. Zoals gebruikelijk starten we om half tien met een kop koffie. Vervolgens gaan we aan de slag, pauzeren rond 11.15 uur en daarna werken we door tot ongeveer 12.30 uur.Ook mensen die niet in staat zijn om mee te werken, zijn van harte uitgenodigd om een kop koffie te komen drinken.

Komt u ook? Meld u dan aan.

Ik meld mij aan

20190915 werkochtend september

Herinnering voor het stemmen voor een bijdrage van €10.000,-

Het is u vast niet ontgaan vanwege alle media-aandacht in onder andere de Vierklank en via RegioTV DeBilt: het plan voor de herinrichting van het entreegebied van het Van Boetzelaerpark is door de ANWB genomineerd voor een bijdrage van €10.000,-. Het plan met de meeste stemmen krijgt die bijdrage. Daarvoor is uw stem hard nodig. Als u nog niet hebt gestemd, dan willen we u vragen dat alsnog te doen voor 1 oktober. U hoeft geen lid te zijn van de ANWB om te kunnen stemmen.

Wilt u meer informatie of vindt u het onduidelijk hoe u moet stemmen, kijk dan op onze website voor een toelichting.

Stem

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*