Sandwijck rondleiding zo 3 november

Herfstkleuren op Sandwijck

Op zondag 3 november organiseert de Werkgroep Sandwijck samen met Utrechts Landschap een rondleiding over het landgoed Sandwijck. Juist in de herfst is het landgoed prachtig. Er staan veel verschillende boomsoorten, die ieder hun eigen herfstkleur hebben. Ook vogels verwachten we veel te zien. Vooral boven de akkers, waar in deze tijd volop voedsel voor hen te vinden is. 

De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Het verzamelpunt is de parkeerplaats op Sandwijck. U vindt deze aan de Utrechtseweg 301, recht tegenover het Van Boetzelaerpark. Als het vochtig weer is, zijn laarzen of hoge schoenen nodig. De rondleiding is gratis. Honden zijn (ook aangelijnd) niet toegestaan op Sandwijck.Contactadres:
Werkgroep Sandwijck
Rijk van Oostenbrugge
rijk.vanoostenbrugge@gmail.com
06-30700770

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*