Zonnevelden en windmolens

Denk mee over de energie van de toekomst

Gemeente De Bilt werkt aan een duurzame toekomst voor inwoners van nu én generaties die nog gaan volgen. Op 14, 21 en 22 september organiseren wij live en online bijeenkomsten over duurzame energieopwekking met zonnevelden en windmolens. Denkt u mee?

De gemeente streeft ernaar om in 2050 net zoveel duurzame energie op te wekken als wij samen verbruiken. Energieneutraal heet dat. Duurzame, CO²-neutrale energie kunnen wij opwekken met onder andere zonnevelden en windmolens. Wij horen graag wat ú daarbij belangrijk vindt. Welke kansen ziet u en welke zorgen heeft u? Waar kunnen zonnevelden of windmolens komen en waar echt niet? Hoe kunnen wij deze zo goed mogelijk inpassen in de omgeving? Vragen waarover we graag in gesprek gaan, want een duurzame toekomst maken we samen.

Denk mee: live en online bijeenkomsten

U bent van harte welkom tijdens één van de bewonersavonden. De bijeenkomsten hebben hetzelfde programma en gesprekstafels over zonnevelden of windmolens. U kunt kiezen uit:

·         Maandag 14 september, Aeres vmbo, Dierenriem 2 in Maartensdijk vanaf 19.30 uur

·         Maandag 21 september, online vanaf 19.30 uur

·         Dinsdag 22 september, online vanaf 19.30 uur

Aanmelden en informatie

Vanwege COVID-maatregelen vinden twee bijeenkomsten online plaats en is het noodzakelijk om u aan te melden. De live bijeenkomst is bedoeld voor mensen voor wie een online bijeenkomst lastig is.

U kunt zich aanmelden per e-mail via duurzaamheid@debilt.nl. Vermeld in de onderwerpregel: bijeenkomsten zonnevelden en windmolens [datum], geef in uw bericht aan of u wilt meepraten over [zon of wind] en met hoeveel personen u wilt deelnemen. U ontvangt tijdig eventueel benodigde technische informatie.

Meer informatie

Kijk voor achtergrondinformatie over zonnevelden en windmolens op de webpagina Zon- en windenergie

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*