Impressie LUW-opschoondag

Tijdens de landelijk opschoondag op zaterdag 19 maart hebben we met 14 LUW-leden de handen uit de mouwen gestoken om het zwerfafval van de Utrechtseweg op te rapen. De vereniging “Sportief in het Groen” heeft ons ondersteund bij deze actie en zo hadden we alle noodzakelijke hulpmiddelen voorhanden. De zon scheen volop, wat het nog veel aangenamer maakte. Het werd een nuttige en gezellige middag die werd afgesloten met koffie en taart in de tuin bij Marion en Jules.

De foto’s getuigen van een grote opbrengst zwerfvuil. Dank voor jullie inzet en enthousiasme. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook leuk om dit samen te doen en nieuwe buurtgenoten te leren kennen.

Dus zeker voor herhaling vatbaar!

Namens het LUW-activiteitenteam,

Carla Houtkooper (UW 326) en Marion Baartmans (UW 319)

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*