Evaluatie van de Leefomgeving

Geachte betrokken bewoners en ondernemers,

Doe mee met de Flitspeiling ‘Evaluatie 2e Maand van de Leefomgeving’

Wilt u ons laten weten wat u vindt van de 2e Maand van de Leefomgeving? Uw mening over het participatietraject vinden we heel belangrijk. We willen graag voor een volgende keer leren van uw ervaringen. Daarom vragen we wat tijd van u om de vragen in deze flitspeiling te beantwoorden.  

In april/mei 2022 vroegen wij u op verschillende manieren mee te denken over de gewenste toekomstige ontwikkeling van de gemeente De Bilt aan de hand van vier vergezichten. Het doel van deze ‘2e Maand van de Leefomgeving’ was om bij inwoners, ondernemers, (maatschappelijke) organisaties en andere partijen voorkeuren op te halen ten aanzien van de gewenste ontwikkeling van de leefomgeving.

Inmiddels is deze 2e Maand van de Leefomgeving zo goed als afgerond en willen we de opzet evalueren. Via deze flitspeiling leggen wij u daarom een aantal vragen voor. De resultaten gebruiken we om het participatieproces tijdens de 3e Maand van de Leefomgeving in het voorjaar 2023 beter in te richten. De conclusies van de evaluatie delen we met u via de website DoemeeDeBilt.nl.

Vul hier de online evaluatie in: www.debilt.nl/evaluatie

Met vriendelijke groet,

Tycho Verheul
Gebiedsmakelaar De Bilt

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*