Stop4deroute loopt KlimaatmarsWe lopen samen, zo houden we de vierde aanvliegroute tegen! Zondag 12 november gaan we naar Amsterdam en lopen we mee in de Klimaatmars ‘De crisis is nu’. We lopen mee om te laten zien dat we geen vierde aanvliegroute over ons heen willen.  Een snelweg van vliegtuigen boven ons hoofd. Overlast van geluid en uitstoot van giftige stoffen en stikstof. Die ons ziek maakt en onze leefomgeving kapot maakt.  Ja, wij wonen ‘naast’ grote vervuiler Schiphol. De luchtvaart moet niet groeien, maar juist krimpen!  Daarom lopen we de Klimaatmars mee. Samen met andere omwonenden van grote vervuilers. Bedrijven als Schiphol, Tata Steel en Chemours die keer op keer winsten boven de gezondheid en veiligheid van omwonenden stellen. Regels en normen worden overschreden, zonder consequenties, gedoogd door de onze overheid. Dit kan anders, dit moet anders! 
 We voeren de druk op door middel van een petitie met al meer dan 55.000 handtekeningen, tientallen moties van gemeenten en provincie, gesprekken in Den Haag, lokale groepen en een online community. 

We zeggen ‘NEE’ tegen de vierde aanvliegroute en ‘JA’ voor krimp van de luchtvaart. Ook tijdens de Klimaatmars, juist tijdens de Klimaatmars!

Loop jij met ons mee? Dan lopen we samen! Voor onze leefomgeving! Voor onze gezondheid! Voor natuur, milieu en klimaat! Wanneer: Zondag 12 maart Waar: De Dam in Amsterdam – hierTijd: 12:00 uur Samen reizen vanaf Utrecht CS vertrek 10:59 uur spoor 7  Ga je met ons mee? Meld je dan nu aan voor de Klimaatmars Stop4deroute app groep. Hierin delen we alle relevante informatie.
Klimaatmars Whatsapp groep
Oh en kom niet alleen, maar samen, deel dit bericht! Samen houden we de vierde aanvliegroute tegen.   
Tot ziens op 12 november!
­­­

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*