Schiphol: Stop 4de Route


Op zaterdag 29 juni organiseert Stop4deroute de manifestatie ‘Geen snelweg boven ons hoofd’. Om 10:30 uur pal naast Utrecht Centraal. Ben jij er ook bij? 

Waarom nu? 
Het is bijna een jaar geleden dat we met de trein naar Den Haag afreisden om 47.000 handtekeningen aan leden van de Tweede Kamer te overhandigen. 
Niet veel later viel het kabinet en kort daarop werden de plannen voor een vierde aanvliegroute controversieel verklaard. De beslissing over de vierde route wordt doorgeschoven naar een nieuw kabinet.  Dat nieuwe kabinet, dat is er nu. En dus is nu het moment om van ons te laten horen. En met hoe meer mensen we 29 juni onder het bollendak staan, hoe krachtiger ons signaal. 

Wat, waar en hoe
Plaats: bollendak Utrecht Centraal
Tijd: van 10:30 tot 12:00 uur
Reis: fiets of trein met ons mee 
Dresscode: rood, roze en wit 

We zijn druk bezig een programma in elkaar te draaien. Politieke sprekers, experts en wat vermaak. En we organiseren ook wat zodat de kinderen mee kunnen en zich niet hoeven te vervelen.  Maar het belangrijkste is dat we daar staan. Nu het nog niet te laat is en we de vierde aanvliegroute nog kunnen tegenhouden. Zodat ook dit kabinet inziet dat de groei van Schiphol niet samengaat met het welzijn van omwonenden.  

Ben je erbij? 
Meld je dan aan voor onze !!Geen snelweg boven ons hoofd!! – Whatsapp Community. Hier delen we alle informatie rondom de manifestatie + de gezamenlijke vertreklocaties – met fiets of trein.
Whatsapp Community Geen snelweg boven ons hoofd
Wil je niet in een Whatsapp Community? Houd dan onze webpagina in de gaten. 

Wist je dat?
Er al meer dan 71.000 mensen de petitie hebben getekend.
Er in de afgelopen maanden informatieavonden zijn geweest in Houten, Maarn en Maarssen.
We tal van gesprekken hebben gevoerd met de nieuwe Tweede Kamerleden van de Commissie Luchtvaart.
We regelmatig inspreken bij gemeenten en provincie.
We een factsheet en website vol met informatie hebben.
We dit allemaal doen met een netwerk aan vrijwilligers.
We hopen jou en heel veel anderen op zaterdag ochtend 29 juni te zien!
Tot slot Heb je een leuk idee voor 29 juni, kun je helpen of wil je op de dag zelf wat vertellen stuur ons dan een mailtje: info@stop4deroute.nl  Tot ziens op 29 juni!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*