Archief

Archief

Hieronder vindt u diverse oude artikelen die op de BV-LUW website hebben gestaan, maar nu minder relevant zijn.


September 2016

POSTER-PROVINCIEHUIS 8-8-2016


Juni 2016

Scharrelen op Sandwijck (Bericht van Rijk):

Een maaltijd die we samen met Martine en Dirk-Jan Wismeijer-Stelling op 17 en (bij voldoende belangstelling) 18 juni organiseren op Sandwijck. De maaltijd is een besloten activiteit en bedoeld voor bewoners uit de directe omgeving van Sandwijck. Dus ook voor de leden van LUW. De prijs voor deelname is 50 Euro per volwassene. Voor kinderen tot 15 jaar geldt de helft van de prijs.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Hooierij.

Zie mailadres in de uitnodiging:  SCHARRELEN OP SANDWIJCK

Alvast hartelijk dank!

N.B.: volgens planning komen de koeien, met zes recent geboren kalfjes, 14 mei vanuit de stal weer naar de weilanden op Sandwijck.


Juni 2016

Enquete LUW

De enquête is door 43 deelnemers ingevuld en dat is een mooi resultaat.

Er zal binnenkort een LUW ledenbijeenkomst georganiseerd worden, waarin een aantal zaken uit de enquête een vervolg krijgen.

(Klik op de powerpoint voor volgende slide)


Maart 2016

Mens De Bilt

Uitnodiging bijeenkomst ‘Zorgzame buurten’

Bouwen aan gezonde energieke buurten in de gemeente De Bilt. Waarin het normaal is om naar elkaar om te zien en waar mensen zo lang en prettig mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Wilt u daar een steentje aan bijdragen? Kom dan naar de ontmoetingsavond op woensdagavond 30 maart 2016.

MENS De Bilt organiseert een bijeenkomst rond het thema burgerparticipatie en buurtinitiatieven op het gebied van wonen, welzijn en zorg. We worden hierbij terzijde gestaan door ‘Omzien’, een organisatie gericht op ontwikkeling van buurt- en burgerinitiatieven in de regio Utrecht.

Iedereen die geïnteresseerd is om zelf activiteiten te starten, zijn of haar ervaringen wil delen, of wil participeren in activiteiten in zijn of haar eigen buurt is van harte welkom. We maken kennis met enkele initiatieven, inspireren elkaar en kijken hoe we van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen ondersteunen en versterken.

De ontmoetingsavond vindt plaats op:

Datum:            Woensdag 30 maart 2016

Tijd:                 19.30-21.30 uur

Locatie:           Wijkrestaurant Bij de Tijd, Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14, De Bilt.

Iedereen is welkom. Om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, is het fijn als u zich vooraf aanmeldt. Dat kan per mail via a.meeuws@mensdebilt.nl of telefonisch op tel. 030-7440595.

Ik hoop u te ontmoeten op 30 maart a.s.

Met vriendelijke groet,

Evelien Ribbens

Directeur MENS De Bilt