Werkgroep A27

Werkgroep A27


 utrechtseweg1940

Febr 2017

Brief aan mevr Schultz ivm A27.

De volgende brief met bezwaarschrift is opgesteld:
Dank aan Hettie en Jenny en ook aan Arthur voor de aanvulling.

Zojuist is deze door Carla per post verstuurd.


Zienswijze De Bilt (eind juni 2016):

Hierbij de definitieve brief van B&W. Daarin staat nu, op aandringen van CDA, D66 en GroenLinks, ook een pleidooi voor een herbezinning (in lijn met de provincie) en een nieuwe passage over de toepassing van zonne-energie:

LUW zienswijze & bezwaarschrift ingediend op 15 juni 2016:

Zienswijze

Bezwaarschrift


Motie Beter de Bilt in 2014:

Motie vreemd – STOP VERBREDING A27 – v2


Bericht Liniepark – 30 maart 2016

Hoi Linieparkers,
We hebben een aantal ‘hoge connecties’ gelegd, maar nog niet veel concreets terug gehoord. Het lijkt ons slim om nu de andere belangengroepen zoals wijzelf enthousiast te maken. Vandaar het volgende nieuws:

Sinds een paar dagen is er ook een facebookpagina van ons project! Zie https://www.facebook.com/linieparkrijnsweerd/Deze pagina is voor iedereen zichtbaar, ook als je zelf geen facebook hebt. Weer iets leuks om naar te verwijzen als je het er over hebt met belanghebbenden. Like het en start gesprekken! Het is nu openbaar!

De flyer is nu ook voorzien van een linkje naar de facebook-site, en een aansporend regeltje tekst (zie Liniepark Rijnsweerd – flyer).
Als je wel facebook hebt en je wilt samen met Rijk en mij redacteur worden (graag!), laat het me even weten dan machtig ik je. Voor suggesties kun je me sowieso ook altijd mailen.

Hartelijke groetjes,

Milja