Liniepark

Hoi Linieparkers,

We hebben een aantal ‘hoge connecties’ gelegd, maar nog niet veel concreets terug gehoord. Het lijkt ons slim om nu de andere belangengroepen zoals wijzelf enthousiast te maken. Vandaar het volgende nieuws:

Sinds een paar dagen is er ook een facebookpagina van ons project! Zie https://www.facebook.com/linieparkrijnsweerd/ Deze pagina is voor iedereen zichtbaar, ook als je zelf geen facebook hebt. Weer iets leuks om naar te verwijzen als je het er over hebt met belanghebbenden. Like het en start gesprekken! Het is nu openbaar!

De flyer is nu ook voorzien van een linkje naar de facebook-site, en een aansporend regeltje tekst (zie bijlage).
Als je wel facebook hebt en je wilt samen met Rijk en mij redacteur worden (graag!), laat het me even weten dan machtig ik je. Voor suggesties kun je me sowieso ook altijd mailen.

Hartelijke groetjes,

Milja

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*