Eet mee!

Beste lezer,
 
Denk je ook wel eens: ‘dat stel daar verderop in de straat, dat lijken me best leuke mensen’ of ‘die mensen tegenover me heb ik eigenlijk nog nooit gesproken’? Grijp dan je kans om hen beter te leren kennen. Dat kan op een verrassende manier: doe mee met Eet mee! In je buurt van Stichting Eet mee! en nodig hen in de week van 12 t/m 18 juni uit voor een hapje en een drankje, een zomerse lunch of een gezellig etentje. Stichting Eet mee! heeft gratis vrolijke uitnodigingskaarten voor je beschikbaar. 
 
Hoe gaat het in zijn werk: je prikt een datum in de bovengenoemde week waarop je een activiteit wilt organiseren en bedenkt wat je wilt doen. Je kunt Eet mee! In je buurt natuurlijk ook samen met anderen organiseren. Bestel bij Stichting Eet mee! het juiste aantal uitnodigingskaarten. Vul ze in en  verspreid ze in je buurt. Je genodigden kunnen zich rechtstreeks bij jou aanmelden. Het enige wat je dan nog moet doen is het organiseren van de activiteit zelf. Eet mee! In je buurt staat garant voor mooie, bijzondere ontmoetingen en meer binding in je buurt. Doe je mee?
 
Eet mee! In je buurt sluit aan bij de doelstelling van de campagne Hallo Buur! Het Platform Respectvol Samenleven wil met deze campagne inwoners van de gemeente De Bilt stimuleren om samen met buurtgenoten iets te ondernemen, vanuit het idee dat verbinding en zorgzaamheid voortkomen uit contact. Dat ondersteunen we graag.
 
Met vriendelijke groet,
 
Namens het projectteam van Eet mee! In je buurt,
 
Marijke Heezen
 
Stichting Eet mee! | Molenkamp 48 | 3732 EV DE BILT
t 030-2213498 | e publiciteit@eetmee.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*