Rondleiding Sandwijck op 5 november

Foto Luuk

Sandwijck 171029-05

PERSBERICHT

 

Rondleiding zondag 5 november: herfst op Sandwijck

 

Op zondag 5 november organiseert de Werkgroep Sandwijck samen met Het Utrechts Landschap een rondleiding over het landgoed Sandwijck. Op het landgoed staan veel boomsoorten met ieder hun eigen herfstkleur. Dat levert in deze tijd van het jaar een kleurrijk geheel op. Werkt het weer mee, dan lopen ook de brandrode runderen nog buiten.

De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Het verzamelpunt is de parkeerplaats op Sandwijck. U vindt deze aan de Utrechtseweg 301, recht tegenover het Van Boetzelaerpark. Als het vochtig weer is, zijn laarzen of hoge schoenen nodig. De rondleiding is gratis. Honden zijn (ook aangelijnd) niet toegestaan op Sandwijck.

 

Einde persbericht

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*