Rondleiding over het landgoed Sandwijck

Zondag 9 juni verzorgt de Werkgroep Sandwijck in samenwerking met Het Utrechts Landschap een rondleiding over het landgoed Sandwijck. Bijgesloten het persbericht met een foto.


Alvast hartelijk dank!
Hartelijke groeten namens de Werkgroep Sandwijck,

Rijk van Oostenbrugge

rijk.vanoostenbrugge@gmail.com

1 Reactie

  1. Op zondag 11 februari organiseert de Werkgroep Sandwijck samen met Het Utrechts Landschap een rondleiding over het landgoed Sandwijck. Het winterse beeld, met markante bomen en wuivend riet, is heel mooi. Er is een grote kans dat sporen van reeen en vossen worden gezien. Ook kondigt zich het voorjaar aan. De sneeuwklokjes laten zich al volop zien en er bloeien krokussen en winterakonieten. Tijdens de wandeling zullen we daarnaast spectaculaire beelden tegenkomen van natuurgeweld, in dit geval de westerstorm die half januari heeft gewoed. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Het verzamelpunt is de parkeerplaats op Sandwijck. U vindt deze aan de Utrechtseweg 301, recht tegenover het Van Boetzelaerpark. Als het vochtig weer is, zijn laarzen of hoge schoenen nodig. De rondleiding is gratis. Honden zijn (ook aangelijnd) niet toegestaan op Sandwijck.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*