Wat zijn ze hier aan het doen?

Hanneke heeft een bewoner gesproken. Weten van niets. Zij hebben een 2 maanden opzegtermijn. Mogelijk een asbestsaneerder heeft voorbereidend werk gedaan. Al het groen, vanaf zeisterzijde verwijderd tot een ecoloog zich meldde dat richting pomp vogels nesten hebben. Daar gestopt.
In en om de perken lagen stenen, die de bewoners opgeruimd hebben. Bang dat baldadige jeugd deze door de ruiten gooien.

1 Reactie

  1. Hanneke heeft een bewoner gesproken. Weten van niets. Zij hebben een 2 maanden opzegtermijn. Mogelijk een asbestsaneerder heeft voorbereidend werk gedaan. Al het groen, vanaf zeisterzijde verwijderd tot een ecoloog zich meldde dat richting pomp vogels nesten hebben. Daar gestopt.
    In en om de perken lagen stenen, die de bewoners opgeruimd hebben. Bang dat baldadige jeugd deze door de ruiten gooien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*