Enquête provincie

Goedemorgen beste LUW-ers,

Hierbij het verzoek van de provincie om mee te doen aan een enquête over de provinciale democratie.

Caro Hollebeek
Gebiedsmakelaar

Doet u mee aan de Quick Scan Provinciale Democratie?

De provincie wil graag met u in gesprek! Hoe democratisch werken wij in onze provincie? Wat vindt u van de manier waarop in onze provincie besluiten worden genomen en uitgevoerd? Is dat duidelijk? Vindt u dat u voldoende kunt meedenken, meebeslissen of zelfs meewerken als u dat wilt?  

Daarvoor zetten we de Quick Scan Provinciale Democratie in. Van 25 mei15 juni staat deze korte online-vragenlijst voor u klaar op de website van de provincie Utrecht. U kunt hier meer lezen over de scan en deze invullen.

De Scan is een initiatief vanuit het programma Democratie in Actie van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De vragen worden toegezonden aan inwoners, maar ook aan Statenleden, collegeleden en ambtenaren. Daardoor kunnen we kijken of we er hetzelfde over denken. En zo niet: samen in gesprek gaan over hoe we nog beter kunnen samenwerken.  

De antwoorden worden anoniem verwerkt in een rapport. Dat rapport gaan we gebruiken om samen te werken aan een nog betere provinciale democratie. Het invullen van de scan zal ongeveer 10-15 minuten in beslag nemen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*