Ontmoetingsdag zaterdag 25 september 2021 gemeente De Bilt -10:00 uur – 17:00 uur

Aan alle ondernemers, verenigingen en instanties in de gemeente De Bilt,

In tijden van corona lag heel Nederland stil en was veel, van wat zo fijn en vertrouwd was om te doen ver weg. Nu langzaam, zo vlak voor de zomervakantie, de versoepelingen toenemen wil de gemeente De Bilt meehelpen om participatie van allerlei activiteiten weer op gang te brengen. Hiervoor werd bij het Cultureel Café op 2 juli jl. een eerste Ontmoetingsfestival bedacht waarin iedereen de kans krijgt zich te laten zien en horen.

De organisatie ligt in handen van KunstenHuis/Idea en het festival wordt georganiseerd op zaterdag 25 september op diverse optreedplekken met standjes hierom heen in De Bilt. Er wordt gedacht aan diverse locaties in de verschillende kernen. Het programma zal plaats vinden tussen 10:00-16:00 uur.

We roepen iedereen van harte op om mee te doen: wil je een verkoopkraam, iets delen met dorpsgenoten, zoek je nieuwe leden of vrijwilligers, wil je een demo verzorgen, of een workshop? Meld je dan hier aan. In overleg wordt een indeling gemaakt en een programma samengesteld waarbij de organisatie voor de faciliteiten zorgt. We hopen op een leuk, afwisselend en aantrekkelijk programma, hetgeen vooral tot stand komt met heel veel aanmeldingen en deelnames.

Natuurlijk zijn we nog niet van corona af en dit heeft met name de laatste week roet in de machine gegooid om weer zaken te organiseren in augustus/september. De organisatie zal in overleg blijven met de gemeente en zal t.a.v. veiligheid geen onnodige risico’s nemen. Als het niet kan i.v.m. de maatregelen wordt het Ontmoetingsfestival uitgesteld.

Aanmelden voor de Ontmoetingsmarkt kan hier. Uiterste datum van inschrijving is 1 september.

Hartelijk dank.

Namens organisatie,

KunstenHuis en Idea

Dieuwertje van Ravenswaaij

E: dvanravenswaaij@kunstenhuis.nl

T: 030-6958393  

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*