Fijne feestdagen van LUW

Beste LUW leden,

We wensen iedereen hele fijne dagen en een gezond en voorspoedig 2024.

Dit jaar weer een succesvol jaar geweest voor LUW. Alle updates van de werkgroepen en activiteiten van LUW kunt u lezen op de website www.bv-luw.nl

Wil je via whatsapp op de hoogte worden gehouden van de LUW-activiteiten, meld je dan aan bij Marion (06-51867053) of Carla (06-30319677).

Om het werk van LUW ook in de toekomst voort te zetten, is het bestuur op zoek naar nieuwe bestuursleden en werkgroepleden. Word een essentieel onderdeel van positieve verandering! Wij zoeken gepassioneerde individuen met een hart voor onze LUW gemeenschap om ons bestuur te versterken. Samen bouwen we aan een betere leefomgeving en werken we aan projecten die écht het verschil maken en zelfs het nieuws halen. Durf jij de uitdaging aan? Sluit je aan bij ons als bestuurslid en laat je stem horen voor een bloeiende en hechte LUW bewonersvereniging. Heb je nog vragen hierover of wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar info@bv-luw.nl

We zien elkaar weer in het nieuwe jaar.

Hartelijke groeten van het LUW bestuur

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*