Plog-liefde

Beste samenwerkingspartner van Plog it Up De Bilt,

Wellicht heeft dit bericht je al bereikt via de nieuwsbrief van vorige week, maar bij deze wil ik je ook nog officieel uitnodigen voor onze jaarlijkste bedankavond van het project ‘Plog it Up De Bilt’

Op 14 februari nodigen De Gemeente, Plog it Up De Bilt en wethouder Kirschan Hagedoorn jou uit voor ‘vier de plogliefde’ (de bedankavond) op 14 februari (Valentijnsdag).

Inmiddels hebben wel al 165 Biltse Ploggers. Dit zijn allemaal mensen die afvalgrijpers hebben geleend en in hun eigen tijd aan de slag gaan met het opruimen van zwerfafval in De Bilt.

En wat ben ik trots dat we al zoveel hebben bereikt met elkaar! Afgelopen jaar hebben we namelijk de Afval Verpakkingen Awards gewonnen en een succesvolle fotoshoot en campagne van Rijkswaterstaat langs de weg en op social media gehad. Waar heel veel mooie reacties op gekomen zijn.

Op deze avond willen wij ook met jullie delen hoe het staat met de data registratie uit de app ‘Litterati’ en wat de Gemeente tot nu toe merkt van de opruimacties. Daarnaast is er genoeg ruimte voor vragen en om elkaar te leren kennen tijdens de borrel.  Alle Biltse Ploggers en samenwerkingspartners zijn voor deze avond uitgenodigd.

De inloop start om 19.15 en om 19.30 starten we met het programma. We zijn nog druk op zoek naar een locatie voor deze avond in Bilthoven of De Bilt. Locatie volgt dus nog, mocht je een goeie locatie weten dan hoor ik dat ook graag 😉

Wil je aanwezig zijn bij deze avond? Dat kan! Meld je dan wel even aan via de website.

De hele nieuwsbrief lezen en zien wat de events zijn voor komend jaar? Check: http://mailchi.mp/e9d9d0e9d841/vierdeplogliefde

Ik hoop tot de 14e!Met sportieve groet,
Anke HazelegerE:anke@sportiefinhetgroen.nlW: www.sportiefinhetgroen.nlT:  06-30189553

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*