Extra ALV over Verweliusterrein

Beste LUW leden,

Graag nodigen we jullie uit voor een tussentijdse ALV  i.v.m. de ontwikkelingen rondom het Verweliusterrein.

Onlangs is het alternatieve plan zoals ingebracht door een aantal inwoners bij Anne Marie ‘t Hart gepresenteerd. Dit is mede tot stand gekomen na het raadplegen van een expert groep waarin Hans Sluijmer, Anne-Marie Mineur en Frits van der Brug zitting hadden. We willen alle LUW leden informeren en betrekken bij het vervolg rondom dit dossier.

Excuses voor de late berichtgeving; dit kon helaas niet eerder en i.v.m. mogelijke vervolgstappen willen we deze ALV op heel korte termijn beleggen. Jullie zijn welkom op dinsdag 7 februari om 20.00 (inloop vanaf 19.45 uur) op Sandwijck (UW 305).

Tot dan!

Mvg, Bestuur LUW

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*